Established in 2011 by local community leaders and businessmen. Our fundamental goal – help members of this community become fully functional, well-integrated in this country: education, health and wellness, social services, business development, career growth while preserving their heritage.
Course Content
Посібник зі статусу TPS для українців в США
Все про статус TPS, заявки на притулок, юридичну допомогу від SOAR та SCCofNW для українців у США. Звертайтесь за персональною підтримкою!
0/10
Питання-відповідь. імміграція
About Lesson

Продовжуємо відповідати на запитання, пов’язані з імміграційними статусами у США, які цікавлять нашу українську громаду. Важливо відзначити, що Сніжана є координатором проекту для українців в імміграційній юридичній службі SOAR і не є імміграційним адвокатом. Основні моменти, які варто врахувати: 1. Вас не можуть депортувати зі США. 2. Ви можете отримати Документ про дозвіл на роботу (EAD), який діє протягом терміну вашого статусу TPS. 3. Ви можете подати запит на отримання дозволу на подорож, щоб залишити США і повернутися назад. 4. Статус TPS не заважає вам подавати заяву на інші види імміграційних пільг, на які ви маєте право. Дисклеймер: Ця інформація надається для загального ознайомлення і не є юридичною консультацією. Адвокати з SOAR готові відповісти на ваші запитання. Організації SOAR та SCCofNW об’єднали свої зусилля, щоб надати відповіді на поширені запитання. Пам’ятайте, що кожен випадок може мати свої власні особливості. Будь ласка, зв’яжіться з офісом SOAR, щоб запланувати зустріч з нашими адвокатами. Ми завжди готові допомогти вам! Контактна інформація для SOAR: Телефон: (503) 384-2482 Електронна пошта: shryhorashova@emoregon.org Якщо вам потрібна допомога щодо адаптації, навчання та зустрічей, звертайтесь до організації SCCofNW за телефоном: (971) 225-7123.