Established in 2011 by local community leaders and businessmen. Our fundamental goal – help members of this community become fully functional, well-integrated in this country: education, health and wellness, social services, business development, career growth while preserving their heritage.
Course Content
Посібник зі статусу TPS для українців в США
Все про статус TPS, заявки на притулок, юридичну допомогу від SOAR та SCCofNW для українців у США. Звертайтесь за персональною підтримкою!
0/10
Питання-відповідь. імміграція
About Lesson

Продовжуємо відповідати на ваші питання щодо статусів імміграції у США. Ми отримали багато запитань від української громади щодо юридичних опцій у сфері імміграції. Будь ласка, зауважте, що Сніжана є координатором проекту для українців в імміграційній юридичній службі SOAR і не є імміграційним адвокатом. Адвокати з SOAR надали відповіді на ці питання. Організації SOAR та SCCofNW об’єдналися, щоб надати відповіді на поширені запитання. Відповіді на ці питання є загальними, і в кожному випадку можуть бути свої особливості. Будь ласка, зв’яжіться з офісом SOAR, щоб запланувати зустріч із нашими адвокатами. Ми тут, щоб допомогти вам! Телефон: (503) 384-2482 Електронна пошта: shryhorashova@emoregon.org Якщо вам потрібна допомога щодо адаптації, курсів та зустрічей, будь ласка, звертайтесь до організації SCCofNW за номером телефону: (971) 225-7123. Якщо я подам заявку на TPS, це вплине на мій статус U4U? НІ, подача заявки на TPS не впливає на ваш статус U4U ніяким чином. У Сполучених Штатах ви можете подавати заявки на кілька видів імміграційних пільг, на які ви маєте право, і мати один вид імміграційного статусу не скасовує жодного попереднього імміграційного статусу або не заважає подавати заявку на інший вид. Попередження: Ця інформація надається для загального ознайомлення, і в кожному конкретному випадку можуть бути унікальні обставини. Disclaimer: This information is provided for general guidance, and individual cases may have unique circumstances.